Wanhan Tehtaan kirpputorihalli

Kirpputorin tiedustelut ja pöytävaraukset VAIN PUHELIMITSE, numerosta 045 1750242.
(huom. emme ota vastaan varauksia sähköpostitse tai Facebookissa).


Suuren suosion saavuttanut Wanhan Tehtaan kirpputori on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Kesällä 2021 kirpputorihallin sijainti muuttui kerrosta alemmaksi.
Talvikirppis sijaitsee INTO keskuksessa.

Kuten sanotaan: "Toisen romu on toisen aarre". Vaatteita, kankaita, astioita, sisustusesineitä, valaisimia, leluja, lastenvaatteita, työkaluja, retroa, antiikkia ja paljon muuta. Koskaan ei tiedä mitä tarpeellista etsivä voi kirpputorilta löytää. Tervetuloa siis tonkimaan ja tekemään löytöjä Wanhan Tehtaan kirpputorihallista! Kirpputorin toiminnasta vastaa Killinkosken kyläyhdistys ry.


Kirpputorin myyjille halutessaan käytettäväksi valmis tulostettava hintalappupohja:

Tulostettavia hintalappuja (PDF)

Wanhan Tehtaan kirpputorin säännöt

Myyntipaikka on otettava käyttöön avauspäivään mennessä tai varaus peruuntuu ja paikka luovutetaan ensimmäiselle jonotuslistalla olevalle asiakkaalle.

Kesäkirppis avautuu 13.5.2023 ja sulkeutuu 17.9.2023,johon mennessä pöytä pitää myös tyhjentää. Mikäli tavaroita jää pöytään, katsotaan ne lahjoitukseksi kyläyhdistykselle.

Pöytämaksu on suoritettava etukäteen ennen tavaroiden tuomista tai sen yhteydessä.
Myytävien tuotteiden on mahduttava myyjälle varatulle paikalle.

Kyläyhdistys ei vastaa myyntiin jätettyjen tuotteiden katoamisesta, väärään paikkaan kulkeutumisesta tai rikkoontumisesta. 

Kirpputorilla on tallentava kameravalvonta, näpistykset ja varkaudet ilmoitamme suoraan poliisille

Tuotaessa tavaroita myyntiin, on tavarat merkittävä selkeästi asianmukaisilla hihtalapuilla joista ilmenee myyjän pöytänumero, myytävä tuote sekä myyntihinta. . Muuttaessasi tuotteen hintaa kesken myyntiajan, älä sutaa vanhaa lappua vaan tee tilalle AINA uusi hintalappu sekaannusten välttämiseksi.

Arvokkaammille myyntituotteille on varattuna lasivitriinikaappi kassan vieressä. Henkilökunta päättää vitriinin käytöstä.

Tilitykset maksetaan tilille, joten muista ilmoittaa tilinumerosi henkilökunnalle. Jos pankkitilitys ei ole syystä tai toisesta mahdollista, ilmoitathan siitä henkilökunnalle hyvissä ajoin.
Käteistilitykset maksetaan kuun 15. ja viimeinen päivä. Pankkitilitykset maksetaan automaattisesti jokaisen kuukauden loppupuolella.

Emme ota myntiin elintarvikkeita, öljyjä, maaleja, ammuksia, aseita tai muuta palonarkoja tai vaaraa aiheuttavia tuotteita. Emme myöskään aikuisviihdettä tai siihen viittaavaa tavaraa. Kirpputorilla myydään yksityisten ihmisten tarpeettomiksi jääneitä tavaroita, eli ei saa myydä uusia tuote-eriä, varastettuja tai piraattituotteita. Myyntipaikan vuokrannut on vastuussa tuotteiden aiheuttamista vahingoista tai Suomen lakiin perustuvista rikkeistä. 

Siisti myyntipaikka on houkutteleva ostajalle, pidäthän siis huolen paikkasi siisteydestä tarkastamalla sen säännöllisesti kauden aikana.

Maksamalla paikkavuokrasi kassalla, sitoudut noudattamaan yllä esitettyjä vuokrausehtoja.

Kirpputorilta saadut varat menevät kyläyhdistyksen kylätoiminnan ja Wanhan Tehtaan, sekä kirpputorin toiminnan kehittämiseen.

Tiedustelut kirpputorin aukioloaikoina 045 1750242Osoite:
Killinkosken kyläyhdistys ry,
Inkantie 60, 34980 Killinkoski,