Wanhan Tehtaan kirpputori


Kesäkirppis 11.5.-15.9.2024 

Pöytävaraukset puhelimitse tai suoraan kirpputorin kassalla ti 12.3.2024 klo 10 alkaen.
Kirpputorin puhelinnumero on 045 175 0242.

Huom! Emme ota vastaan varauksia sähköpostitse tai Facebookissa. 


Pöytävuokra 60€/kausi + 12% myyntiprovisio

Vaaterekillinen pöytä 70€/kausi + 12% myyntiprovisio

Myyjät voivat tuoda tavaroita pöytiinsä ti 7.5.2024 klo 10 alkaen. 

Pöytävuokra maksetaan tavaroita tuotaessa.

Kesäkirpputorin avajaiset la 11.5.2024!

Kesällä kirpputorin takaosassa Moraine Booksin antikvariaattiosasto, jota pyörittää mm. Ruoveden Vinhan kirjakaupasta tunnettu Mikko Vartiainen!Suuren suosion saavuttanut Wanhan Tehtaan kirpputori on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Kesällä 2021 kirpputorin sijainti muuttui kerrosta alemmaksi.

Kuten sanotaan: "Toisen romu on toisen aarre". Vaatteita, kankaita, astioita, sisustusesineitä, valaisimia, leluja, lastenvaatteita, työkaluja, retroa, antiikkia ja paljon muuta. Koskaan ei tiedä mitä tarpeellista etsivä voi kirpputorilta löytää. Tervetuloa siis tonkimaan ja tekemään löytöjä Wanhan Tehtaan kirpputorille! Kirpputorin toiminnasta vastaa Killinkosken kyläyhdistys ry.


Kirpputorin myyjille halutessaan käytettäväksi valmis tulostettava hintalappupohja:

Kirpputorin_tulostettavat_laput.pdf

Wanhan Tehtaan kirpputorin säännöt

Myyntipaikka on otettava käyttöön avauspäivään mennessä tai varaus peruuntuu ja paikka luovutetaan ensimmäiselle jonotuslistalla olevalle asiakkaalle.

Kesäkirppis avautuu 11.5.2024 ja sulkeutuu 15.9.2024, johon mennessä pöytä pitää tyhjentää. Mikäli tavaroita jää pöytään, katsotaan ne lahjoitukseksi kyläyhdistykselle. Tyhjennyksestä perimme 30€, joka vähennetään viimeisestä tilityksestä.

Pöytämaksu on suoritettava etukäteen ennen tavaroiden tuomista tai sen yhteydessä.
Myytävien tuotteiden on mahduttava myyjälle varatulle paikalle.

Kyläyhdistys ei vastaa myyntiin jätettyjen tuotteiden katoamisesta, väärään paikkaan kulkeutumisesta tai rikkoontumisesta. 

Kirpputorilla on tallentava kameravalvonta, näpistykset ja varkaudet ilmoitamme suoraan poliisille

Tuotaessa tavaroita myyntiin ne on merkittävä selkeästi asianmukaisilla hintalapuilla, joista ilmenee myyjän pöytänumero, myytävä tuote sekä myyntihinta. Muuttaessasi tuotteen hintaa kesken myyntiajan, älä suttaa vanhaa lappua vaan tee tilalle AINA uusi hintalappu sekaannusten välttämiseksi.

Arvokkaammille myyntituotteille on varattuna lasivitriinikaappi kassan vieressä. Henkilökunta päättää vitriinin käytöstä.

Tilitykset maksetaan tilille, joten muista ilmoittaa tilinumerosi henkilökunnalle. Jos pankkitilitys ei ole syystä tai toisesta mahdollista, ilmoitathan siitä henkilökunnalle hyvissä ajoin.
Käteistilitykset maksetaan kuun 15. ja viimeinen päivä. Pankkitilitykset maksetaan automaattisesti jokaisen kuukauden loppupuolella ja minimitilitys on 10€/kk. 

Emme ota myyntiin elintarvikkeita, öljyjä, maaleja, ammuksia, aseita tai muuta palonarkoja tai vaaraa aiheuttavia tuotteita. Emme ota myyntiin myöskään aikuisviihdettä tai siihen viittaavaa tavaraa. Kirpputorilla myydään yksityisten ihmisten tarpeettomiksi jääneitä tavaroita eli ei saa myydä uusia tuote-eriä, varastettuja tai piraattituotteita. Myyntipaikan vuokrannut on vastuussa tuotteiden aiheuttamista vahingoista tai Suomen lakiin perustuvista rikkeistä. 

Siisti myyntipaikka on houkutteleva ostajalle, pidäthän siis huolen paikkasi siisteydestä tarkastamalla sen säännöllisesti kauden aikana.

Maksamalla paikkavuokrasi kassalla, sitoudut noudattamaan yllä esitettyjä vuokrausehtoja.

Kirpputorilta saadut varat menevät kyläyhdistyksen kylätoiminnan ja Wanhan Tehtaan sekä kirpputorin toiminnan kehittämiseen.

Osoite:
Killinkosken kyläyhdistys ry,
Inkantie 60, 34980 Killinkoski,