Galleria Killin Kalleria

 
Virtain Killinkoskella sijaitsevaan Wanhan nauhatehtaan entiseen pannulaan on rakennettu upea, puinen kaksitasoinen näyttelytila. Galleriassa on vaihtuvia mielenkiintoisia näyttelyjä. "Killin Kalleria" nimi tulee aikanaan tehtaan johtajana toimineen Carl "Kalle" Neun nimestä. Alla oleva gallerian suunnitelma /pohjapiirros on edesmenneen taiteilija Marjaliisa Pitkärannan käsialaa. 

Galleria Killin Kalleria

Galleria Killin Kallerian pohjapiirros: Marjaliisa Pitkäranta

Taiteilijalle

Wanha Tehdas viehättää kesäisin noin 20 000 matkailijaa ympäri Suomen ja näyttelytilat ovatkin olleet kysyttyjä taiteilijoiden keskuudessa. Tältä sivulta löydät lisätietoa, jos olet taiteilijana kiinnostunut vuokraamaan tiloja käyttöösi.


Tilojen vuokraus

Pohjakerros on noin 40m² ja parvi on noin 19m². Tilaan mahtuu arviolta noin 20-30 keskikokoista teosta. Koska tila on kaksiosainen, voit järjestää näyttelyn yhteistyössä toisen taiteilijan kanssa.

Näyttelytilan koon ja teoksille varatun tilan arvioimiseksi voit käyttää apuna alla olevista linkeistä avautuvia gallerian pohjapiirustuksia, piirrokset on laatinut Raimo Palmu.


Pohjakerros.PDF
Parvi.PDF


Näytteilleasettaja hoitaa itse pystytyksen ja tuo omat ripustustarvikkeet. Mahdollisten avajaisten järjestämisen taiteilija toteuttaa itse. Wanhan tehtaan työntekijät pitävät silmällä tilaa, mutta erillistä palkattua valvojaa näyttelyä varten ei ole.

Tiedot näyttelyistä tulevat Killinkosken nettisivuille sekä Virtain kaupungin tapahtumakalenteriin.

Tilaa vuokratessasi kerro meille itsestäsi sekä teoksistasi, jota olet tuomassa näyttelyyn. Otathan huomioon töitä valitessasi, että tiloihin on pääsy kaiken ikäisillä katsojilla.

Myyntinäyttely

Myyntinäyttelyistä otamme 10% provision myydyistä teoksista. Myyntinäyttely toimii heti mukaan-periaatteella. Kahvion henkilökunta varmistaa myyntitapahtuman. Myynnin tilitämme taitelijalle tilille näyttelyn päätyttyä, muista antaa tilinumerosi galleriavarauksen yhteydessä.

Tiedustelut ja varaukset:

anjavehmasaho@gmail.com , iltaisin 044-0250161/ Anja Vehmasaho

 

1. jakso 11.5.-1.6.2024 (3vko) 50€ Koululaisnäyttely: Virtolaisten nuorten taidetta. 

2. jakso 2.-29.6.2024 (4vko) 100€  Vanhaa ja Uutta. Kalevat: Heimo, Leila ja Susanna.

3. jakso 30.6.-3.8.2024 (5vko) 100€ Äiti&tyttäret III: Pirjo Ala-Kaarre, Mea Matero & Ada Ala-Kaarre.

4. jakso 4.-31.8.2024 (4vko) 100€ Maisemamatka Virroilla: Kirsti Koro.

5. jakso 1.-15.9.2024 (2vko) 50€ Killin Kallerian erikoinen massiivinen parvi, joka on rakennettu vanhoista kutomakoneiden puuosista, henkii nauhatehtaan tunnelmaa.